Pressekontakt

Miriam Ekelund

E-post: post@kursiver.no

Miriam Ekelund


Miriam er utdannet journalist, samfunnsviter og lektor med tillegg. Mastergraden i samfunnsvitenskap har hun fra University of Sydney. Hun har jobbet i dagspressen i Norge i fem år. Der jobbet hun mest som skrivende journalist, men hun var også nyhetsoppleser for NRK. Deretter gikk hun videre til å undervise på Medier- og kommunikasjonslinjen på videregående skole, før hun jobbet internasjonalt med både undervisning og kommunikasjonsrådgiving.

Da hun kom tilbake til Norge for rundt fem år siden, jobbet hun som seniorrådgiver for kommunikasjon i to ulike organisasjoner i Oslo, før hun ble redaktør for et medlemsblad høsten 2019. I tillegg til redaktørjobben og kreativt arbeid i Mpathic, så har hun lansert en sakprosabok.

Frode Klevstul


Frode er en prisvinnende filmskaper som har hatt sine kortfilmer presentert på filmfestivaler i Australia, Frankrike, Hellas, Japan, Irland, Italia, Nigeria, Portugal, Russland, Spania og USA. Han har vunnet pris ved kortfilmfestivalen i Grimstad og blitt valgt ut til å åpne Nord-Amerikas største kortfilmfestival i Palm Springs. I tillegg til kortfilmer har Frode jobbet med reklamefilmer. Frode tok sin filmutdannelse ved anerkjente Victorian College of the Arts, University of Melbourne.

Frode har også lang og bred erfaring innenfor IT-yrket. Han har en Master of Computer Science and Engineering fra University of New South Wales i Sydney, Australia. Han har mer enn 20 års erfaring fra IT-bransjen, hvor han har drevet sitt eget konsulentselskap, samt jobbet for store nasjonale og internasjonale selskaper. Han har arbeidet som databaseutvikler, systemutvikler, teknisk prosjektleder, seniorkonsulent og IT-sjef.

Frode og Miriam